Directie

Graag wil ik me aan u voorstellen. Vanaf 18 februari 2013 ben ik directeur van de Pius X. Net zoals u dat de afgelopen jaren gewend was, ben ik daarnaast ook directeur van de Sint Anthonius. Beide scholen vallen onder het bestuur van de Lowys Porquinstichting.

Mijn naam is Defrie Tempelaars, ik ben 39 jaar en woon in Bergen op Zoom. Ik woon samen met Marlous Tomas en samen hebben we twee prachtige zoontjes van 4 jaar en een dochter van 2. Een gelukkige vader in een gelukkig gezin mag ik mezelf prijzen.
Sinds september 1998 ben ik werkzaam in het onderwijs, eerst in het speciaal basisonderwijs om precies te zijn. Ik heb 14 ½ jaar gewerkt op de Driemaster te Bergen op Zoom.

De eerste jaren als groepsleerkracht, waarvan het overgrote deel voor groep 8 en sinds januari 2006 als locatieleider. Eerst op de locatie Zilverschoonplein bij de onderbouw, vanaf juni 2007 op de locatie Maaslaan waar de oudere kinderen de lessen volgen. De afgelopen jaren heb ik op deze school ontzettend veel geleerd en met veel plezier leiding mogen geven aan een team van ongeveer 20 mensen: groepsleerkrachten, vakleerkracht bewegingsonderwijs, logopedisten, orthopedagoog, schoolmaatschappelijk werker, administratief medewerkster, conciërge en schoonmaak. Een hele club met enthousiaste mensen.

Naast het werk, zit ik ook in het bestuur van de wandelvierdaagse Halsteren. Elk jaar organiseren we vier dagen wandelplezier.

Ook volg ik op dit moment een masterstudie, master of business administration (MBA) bij Avans+

Ik ga voor een hele prettige samenwerking met team, leerlingen, ouders en iedereen die op enige wijze bij de school betrokken is! Mocht u vragen hebben, nieuwsgierig zijn of eens nader kennis willen maken, schroom niet en stap op me af.

Vriendelijke groeten,

Defrie Tempelaars.